Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΜΚΟ "φωλιές" της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ ανεβάζουν και κατεβάζουν τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα;

Ο ρόλος της μη κερδοσκοπικής-μη κυβερνητικής  οργάνωσης  "Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής-ΕΛΙΑΜΕΠ" της οποίας τα μέλη του Δ.Σ. είναι εξέχοντα μέλη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, αλλά  και η άμεση και έμμεση σχέση των μελών με συγκεκριμένο συγκρότημα Μέσων Μαζικής ενημέρωσης εγείρει στους υγιώς σκεπτόμενους πολλά ερωτηματικά!  Όντως πολλές συμπτώσεις κάνουν μία αλήθεια!!!
ΕΙΧΕ ΡΟΛΟ ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ  ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ;Με αφορμή τις πληροφορίες του Olympia.gr (όπως τις αναμετέδωσε το ΚΟΝΤRA CHANNEL) σχετικά με  παρασκήνιο που οδήγησε στην "επιβολή" του Λουκά Παπαδήμου  ως πρωθυπουργού "ανάγκης",  οδηγούμαι στους παρακάτω λογικούς συλλογισμούς :

Σύμφωνα με το Olympia.gr ο Λουκάς Παπαδήμος είχε έλθει στην Ελλάδα πριν  κάποιος από τα συγκυβερνούντα κόμματα επικοινωνήσει μαζί του. Το όνομα του Λουκά Παπαδήμου άρχισαν να το "διαρρέουν" ως υποψήφιο πρωθυπουργό -πάντα σύμφωνα με το Olympia.gr-,  δημοσιογράφοι από συγκεκριμένο "συγκρότημα ΜΜΕ του Φαλήρου". Το συγκρότημα περιλαμβάνει μία εφημερίδα και έναν τηλεοπτικό σταθμό. Συμπτωματικά με το παραπάνω συγκρότημα συνδέονται οι Αλέξης Παπαχελάς και Παναγής Βουρλούμης. Άσχετο  αλλά όχι αδιάφορο είναι το γεγονός  ότι το παραπάνω συγκρότημα πρωτοστάτησε και στην παραγωγή και προβολή του ισοπεδωτικού ντοκυμαντέρ "1821" το οποίο επιμελήθηκε ο Θάνος Βερέμης. Συμπτωματικά...και οι τρεις είναι στο Δ.Σ. του ΕΛΙΑΜΕΠ.
Στο ΕΛΙΑΜΕΠ πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο Λουκάς Τσούκαλης, αντιπρόεδροι οι Θεόδωρος Κουλουμπής και ο ως άνω Θ. Βερεμής, γενικός γραμματέας είναι ο ως άνω Α. Παπαχελάς, ταμίας είναι ο ως άνω Π. Βουρλούμης.

Πέραν των παραπάνω ως μέλη και τ. μέλη στο Δ.Σ. φιγουράρουν τα ονόματα των: Γεωργίου Δαβίδ, Μίνωα Ζομπανάκη, Κωνσταντίνου Ζέπου, Θεόδωρου Παπαλεξόπουλου  κ.α.
Πάλι συμπτωματικά... όλοι οι παραπάνω(πλην του Π.Βουρλούμη)  έχουν συμμετοχή στις συναντήσεις της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και συγκεκριμένα:


Ο Λουκάς Τσούκαλης τουλάχιστον κατά τα έτη 1992, 2009, 2010, 2011
Ο Θάνος Βερέμης  τουλάχιστον το 1993
Ο Θεόδωρος (Ted) Κουλουμπής τουλάχιστον το 1995
Ο Αλέξης Παπαχελάς τουλάχιστον το 2002, το 2008 και 2009
Ο Γεώργιος Δαβιδ τουλάχιστον τα έτη 1996, 1997, 1998, 1999, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2011
Ο Μίνως Ζομπανάκης τουλάχιστον το 1991
Ο Κωνσταντίνος Ζέπος τουλάχιστον το 1990
Ο Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος και ο υιός Δημήτρης Παπαλεξόπουλος τουλάχιστον το 1989 και 1993, 2008, 2009.

Μετά την διαρροή του ονόματος Παπαδήμου κλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό του εν λόγω συγκροτήματος προκειμένου  να προωθήσουν την επιλογή Παπαδήμου οι: Γιάννης Παπαθανασίου, Ντόρα Μπακογιάννη, και Στέφανος Μάνος .Τι συνδέει όλους αυτούς; Μα η παρουσία τους  σε συναντήσεις της λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Ο Γιάννης Παπαθανασίου, τουλάχιστον το 2009
Η Ντόρα Μπακογιάννη, τουλάχιστον το 2003 και το 2009
Ο Στέφανος Μάνος, τουλάχιστον τα έτη, 1986, 1993, 2001
Ενδεχομένως, τα παραπάνω να είναι συμπτώσεις. Ωστόσο, γενικά δεν πιστεύω σε αυτές. Το αντικείμενο του ΕΛΙΑΜΕΠ (Ευρωπαϊκή και Εξωτερική Πολιτική), η σύμπτωση των προσώπων, η θητεία τους στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, υποδεικνύει μία πιθανή εμπλοκή του σε κρίσιμες εθνικές επιλογές.Και για να απαντήσω στην υπουργό Πεδίας (γιατί Παιδείας δεν είναι)  Διαμαντοπούλου, η οποία μοιράζεται τις απόψεις  της Λέσχης (2004, 2005, 2007, 2008, 2009) και η οποία διατείνεται ότι η Λέσχη Bielderberg είναι απλώς ένα think tank παραθέτω ενδεικτικά θέματα συζήτησης των συμμετεχόντων κεκλεισμένων των θυρών (γιατί άραγε;)
Στις 8-11 Ιουνίου 1995, στην συνάντηση των μελών της Λέσχης  στο Burgenstock, Switzerland,  το δωδέκατο θέμα ήταν: "Πρακτικά βήματα προς την κατεύθυνση μιας καλύτερης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και Kανόνων" (Practical steps towards better Global Governance and Rules)
Στις Στις 1-4 Ιουνίου του 2000 στην συνάντηση των μελών της Λέσχης  στο Hotel Chateau du Lac, Genval Belgium, το δεύτερο θέμα ήταν:  "Παγκοσμιοποίηση" (Globalization)
Στις 24-28 Μαΐου του 2001 στην συνάντηση των μελών της Λέσχης  στο Stenungsbaden, Sweden, το όγδοο θέμα ήταν:  "Παγκοσμιοποίηση" (Globalization)
Μεταξύ άλλων πηγών χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων του ΕΛΙΑΜΕΠ αναφέρονται τα Υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας,  Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, του OTE A.E. της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε., Εθνικής Τράπεζας, Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Πολιτισμού, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, ο ΟΠΑΠ Α.Ε., οι εταιρίες INTRACOM Α.Ε και PriceWaterhouseCoopers, το Συμβούλιο της Ευρώπης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το European Science Foundation, η Παγκόσμια Τράπεζα, η Διεύθυνση Δημόσιας Διπλωματίας του ΝΑΤΟ και τα ιδρύματα Eleni Nakou Foundation, Ford Foundation, Friedrich Naumann Stiftung, Japan Foundation, German Marshall Fund of the United States, United States Institute of Peace και John D. and Catherine T. MacArthur Foundation.
Αν ψάξετε τα ονόματα των Διοικητών ή Γενικών Διευθυντών των παραπάνω "υποστηρικτών" του ΕΛΙΑΜΕΠ σε σχέση με τις λίστες των συναντήσεων της Λέσχης, είναι σίγουρο ότι θα καταλήξετε σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα και ερωτηματικά.

Και όπως ανέφερα παραπάνω, δεν πιστεύω στις συμπτώσεις!
Για τούτο επιλέγω να μην ξαναδώ ΣΚΑΙ tv, να μην ξανακούσω ΣKAI radio και να μην ξαναδιαβάσω Καθημερινή.
Ιωάννης Δέμος 


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ:

Συνημμένα: ο κατάλογος των μελών της Τριμερούς Επιτροπής Ευρώπης.
πηγή το επίσημο site: http://www.trilateral.org/go.cfm?do=Page.View&pid=11

Τούς αδίκησα!!
Ο Παπαχελάς δεν είναι μόνον γραμματέας  του ΕΛΙΑΜΕΠ και συμμέτοχος στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Είναι και μέλος του Ευρωπαϊκού τμήματος της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commitie) στην οποία πρόεδρος είναι ο άλλος "σωτήρας" της Ιταλίας Mario Monti,  ενώ  χρηματοδότης και επίτιμος πρόεδρος είναι ο ιδρυτής της David Rockfeller!!!!

Στην Τριμερή Επιτροπή συμμετέχουν επίσης:
Ο πρωθυπουργός μας Λουκάς Παπαδήμος και ο αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ Παναγιώτης Βουρλούμης.
Όπως μπορείτε να δείτε στο συνημμένο κατάλογο και στις σελίδες 5 και 7 που αναφέρονται οι παραπάνω ο Παναγιώτης Βουρλούμης ήταν σύμβουλος και του Ν.Μ. Rothschild!!!!
Ο ΓΑΠ μας έριξε σε μία φάκα που είναι δύσκολο να βγούμε! Όλοι οι παραπάνω δεν έχουν πατρίδα την Ελλάδα αλλά το χρήμα.
Μετά τα παραπάνω το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής ΕΛΙΑΜΕΠ δεν είναι φωλιά μόνον της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ αλλά και της Τριμερούς Επιτροπής.
Δηλαδή είναι το Ελληνικό Παράρτημα των Rockfeller και των Rothschild.
Και είναι διπλά επικίνδυνοι γιατί ελέγχουν τον ΣΚΑΙ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Είμαστε υπό διπλή κατοχή: Της Γερμανίας ως "αρχηγού" της Ευρώπης και του Διεθνούς Τραπεζικού Συστήματος.

Μας παρέδωσαν Ο ΓΑΠ, ο Σαμαράς, ο "πατριώτης" Καρατζαφέρης, εν γνώσει των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων και με την σύμπραξη του Προέδρου της "Δημοκρατίας".
Για να κυβερνήσουν και να καμουφλάρουν "δημοκρατικά" την κατοχή της χώρας, χρειάζονται το πολιτικό σύστημα. Τους βουλευτές.
Πρέπει να τους αναγκάσουμε να φύγουν! Με κάθε τρόπο!
Πριν είναι αργά!
Εκλογές δεν πρόκειται να κάνουν. Το κόλπο θα γίνει ως εξής:
1. Αφού ψηφιστεί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, ο Σαμαράς και λίγο αργότερα ο Καρατζαφέρης θα αποχωρήσουν επικαλούμενοι "δήθεν" δικαιολογίες.
2. Το ΠΑΣοΚ θα ισχυριστεί ότι η δέσμευση για εκλογές δεν ισχύει αφού διαλύθηκε η κυβέρνηση συνεργασίας.
Χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση με Ελληνική συνείδηση.
Πρέπει να κατέβουν οι πολίτες στους δρόμους.
Να φέρουμε τους πολιτικούς μπροστά στις ευθύνες τους. Κάθε μέρα κάθε στιγμή. όπου και αν Εμφανίζονται! Είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας της εμπιστοσύνης των πολιτών!
Να κατέβουμε στους δρόμους!
Ίων Πολιάδης  

ΠΗΓΕΣ  ΟΛΥΜΠΙΑ
http://www.eliamep.gr/about-us/the-team/
http://www.eliamep.gr/about-us/funding/
http://www.bilderbergmeetings.org/meetings.html

http://alithinapsemata.gr/home/sections/conspiracy/2063-mko-folies-bindelber%0Ag.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: