Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Ένας τύπος οδηγεί στην Εθνική οδό. Ξαφνικά, στην πορεία, μένει από μηχανική βλάβη.

Σκέπτεται ότι δεν έχει οδική βοήθεια και αποφασίζει να κάνει οτοστόπ, να πάει σε κοντινή πόλη για ανεύρεση συνεργείου, κλπ.

Σταματάει ένα φορτηγό εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά τι ψηφίζει, αυτός με καμάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει απότομα ο οδηγός το φορτηγό και του λέει: κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου, ρε μαλάκα!!!

Απορημένος ο κακομοίρης τι να κάνει κατεβαίνει και ξανά πάλι οτοστόπ. Σταματάει ένα αυτοκίνητο εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά τι ψηφίζει, αυτός με καμάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει απότομα ο οδηγός και του λέει: κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου, ρε ηλίθιε!!!

Απορημένος ο κακομοίρης τι να κάνει, κατεβαίνει και ξανά πάλι οτοστόπ.

Σταματάει ένα αυτοκίνητο με μια πολύ ωραία γυναίκα, της εξηγεί την πορεία
του και αυτή προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη. Στην διαδρομή μετά από
πολλές συζητήσεις η γυναίκα τον ρωτά τι ψηφίζει, αυτός σκέπτεται και της
απαντά ΠΑΣΟΚ, μπράβο του απαντά αυτή χαρούμενη και εγώ ΠΑΣΟΚ ψηφίζω και
συνεχίζουν την συζήτηση και την πορεία τους χαρούμενοι.

Μετά από πολλές συζητήσεις και χαριεντίσματα σταματούν σε ένα ξενοδοχείο για τα περαιτέρω, μπαίνουν στο δωμάτιο, φιλάκια, αγκαλιές κλπ. Σε κάποια στιγμή, η γυναίκα λέει στον τύπο «ξέρεις εμένα όταν κάνω έρωτα μ' αρέσει να με κτυπούν».

Τι να κάνει ο τύπος, μέσα σε όλα αρχίζει να την κτυπά. Απέναντι από το κρεβάτι ήταν ένας καθρέφτης. Κοιτάζει ο τύπος στον καθρέφτη και σηκώνει τα χέρια ψηλά, φωνάζοντας:

«Ε! ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ, ΚΙΟΛΑΣ!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: